My Profile

Profile Avatar
MargeryDun28
19 Avenue Des Pr'es
Montmorency, ILE-DE-FRANCE 95160
France
01.30.75.55.92 http://www.servicodetraducao.com
Fodboldtrøjer


Inter Milan har virkelig skilt sig fra Roberto Mancini. Den seneste rapport fra Corriere dello Sport på mandag bekræfter faktum.
Ja, den 51-årige træner blev angiveligt underskrevet en opsigelse af hans kontrakt er kun et år tilbage.
Som følge heraf, selv om detaljerne i skilsmissen endnu ikke er annonceret af I Nerazzurri. Men i den fodboldtrøjer seneste praksis ledes Inters hovedkamp ikke længere af Mancio, men af ​​en række ingeniører.
Selv om Mancio holder afstanden til klubbenes hovedkvarter, er klubledelsen tilsyneladende optaget af at holde fodboldtrøjer en række møder i Pinetina. Mødet selv hævdes at diskutere den officielle introduktion af Inter Allenatore, Frank De Boer.
Inter Milans sportsdirektør Piero Ausilio, med vicepræsident Javier Zanetti og Inter Milans generaldirektør Giovanni Gardini, vil deltage i Inter Milans Michael Bolingbroke, som vil være i kontakt med Inter Milan-præsident Erick Thohir for at tale om problemet.
Troede, Frank De Boer vil blive officielt annonceret som den nye træner i Il Biscione i dag og officielt indført af klubben i morgen.
Kerneproblemet med at underskrive denne kontrakt opsigelse. Påstået af italienske medier på grund af Inter har forberedt og lad Mancini forny en ny kontrakt.
Et af kravene i den nye kontrakt nævnte imidlertid, fodboldtrøjer at Inters overførselsfond ikke er jor-rod La Beneamata fokuserer mere på coaching og investering i unge spillere.OAFLemuel Fodboldtrøjer Børn JeramyDur
MellissaF Billige Fodboldtrøjer Francistc
NorrisLin Billige Fodboldtrøjer Deweykkff
KenBustam fotballdrakter ChrisGran
HUWEveret fotbollströjor EwanKidst
OttoBasal maglie calcio LeroyPilk

My InBox

My Messages

FromSubjectDateStatus
First Page Previous Page
1
Next Page Last Page
Page size:
select
 0 items in 1 pages
No records to display.