My Profile

Profile Avatar
Cathern
13 Scrimshire Lane
Astley, NA Dy13 0sq
Singapore
070 4858 9391 http://www.crimsontee.com/napoli/maggio-troeje-2016-18488/
Liverpool trøjer


ESPN FCs Jason Dasey og PJ Roberts genvinder de store sejre for Japan, Sydkorea og Iran i kvalifikationen af ​​AFC World Cup.
I en ung alder, Charyl Chappuis Delve ind i historien om, hvordan hans kærlighed til spillet har udviklet sig.
Thailands hovedbanespiller Kiatisuk Zico Senamuang har afbrudt, efter at præsidenten for fodboldforbundet i Thailand indrømmede, at han var flov over ved deres forestillinger i den tredje runde af AFC 2018 World Cup kvalifikation.
De sydøstasiatiske champions faldt til 3-0 og 4-0 nederlag til Saudi-Arabien og Japan i deres seneste kvalifikationskampe de sidste 10 dage, hvilket fik FAT-chefen Somyot Poompanmoung til at tale.
Kiatisuk havde for nylig underskrevet en kontraktudvidelse og så sandsynligt at blive ved i mindst et år. Men at have tjent kun et point fra syv kampe i en dystre kampagne synes at have en hånd i et nært forhold til Somyot.
Skal vi være tilfredse med at vinde Suzuki Cup og SEA Games? Spurgte Somyot i Bangkok Post. Og så når vi spiller mod de øverste tophold i napoli trøjer Asien, taber vi 3-0 eller 4-0. Er fansen okay med det?
Måske er nogle mennesker fine med det, men for mig er det pinligt. Jeg kan t og jeg vandt ikke acceptere disse resultater. Noget skal gøres.
Selvom de sad bunden af ​​gruppe B, havde Thailand gjort det til den sidste fase af kvalifikation for første gang siden Peter Withe guidede dem der for 16 år siden.
Kiatisuk guidede Thailand til sammenhængende AFF Suzuki Cup titler efter at have overtaget som senior leder i 2014.
Kiatisuk havde foreslået, at han kunne se på andre muligheder efter sin rekord af femte AFF Suzuki Cup titel i december sidste år. Men FAT insisterede derefter på, at manden ærede sig, som sandsynligvis landets største nogensinde spiller boede.
I februar læste en erklæring på FAT s hjemmeside, at FA Thailand har udvidet kontrakten til den nationale seniorholdets hovedtræk Kiatisuk Senamuang. Hans nye kontrakt vil vare i et år til den 28. februar 2018 .
En måned er klart lang tid i thailandsk fodbold, og Kiatisuk anses ikke længere som den rigtige mand for at tage holdet videre. Thailand tilhængere vil helt sikkert have blandede synspunkter om beslutningen.
Under Kiatisuk genvandt thailandene deres status som tophold i Sydøstasien og blev hurtigt kendt for deres tiki-taka -stil. Med en pulserende ung fiorentina trøjer side, der hovedsagelig hentede fra Kiatisuks 2013 SEA Games-vindende U23-hold, blev Thailand AFF Suzuki Cup-mestere i 2014, og kernen i det hold var nøglen til 2018-finalen for kvalifikation til Rusland 2018.
Foran folkemængderne på over 50.000 i Bangkok så Thailand ud af Irak og Vietnam for at komme videre til kvalifikationsfasen og Kiatisuks ry voksede. Thailand har en spændende ung træner.
Kiatisuks tid som hovedtræner i Thailand har helt sikkert været mindeværdige Fans vil spekulere på, om det er en ny begyndelse eller et tilbagevenden til de dage, hvor krigen Elephants kæmper for at få det bedre af deres sydøstasiatiske naboer.
Nylige nederlag kan have været svært at tage, men han har genopbygget landets passion for landsholdet og efterlader sin efterfølger med en talentfuld gruppe af spillere.

My InBox

My Messages

FromSubjectDateStatus
First Page Previous Page
1
Next Page Last Page
Page size:
select
 0 items in 1 pages
No records to display.