My Profile

Profile Avatar
Ricardo
4458 John Daniel Drive
Shelbyville, MO 63469
United States
573-633-7094 http://www.tumdekho.com
Fotbolldrakter


Beslutningen om å spille Barcelonas spill bak lukkede dører ble tatt i omkledningen kort før kampen startet i et møte mellom president Josep Maria Bartomeu og troppen.
Men presidenten hadde allerede en veldig klar ide om hva han ville gjøre siden verken LaLiga eller Mossos (katalansk politi) skulle godta en suspensjon av spillet.
Bartomeu ble ledsaget av Jordi Mestre, klubbens sportsdirektør, og møtte spillerne, forklarte situasjonen for dem og fortalte dem at de ville risikere å miste seks poeng hvis klubben bestemte fotbolldrakter seg for å suspendere kampen.
Hvis vi mister ligaen for de seks poengene, vil ingen huske suspensjonen av dette spillet, bare at vi ikke er champions, hadde presidenten sagt.
De fleste av spillerne var glad for å spille, en av dem var kaptein, Andres Iniesta, men han gjorde det klart for presidenten: Ikke la det være oss som tok avgjørelsen, det er en klubb ting.
På den andre siden var den lille gruppen, inkludert Sergi Roberto, som ble ledet av Gerard Pique.
De var utsolgt som de fleste ansatte, og presidenten ønsket å spille, selv om Leo Messi ikke sa noe.
Valverde kom til møtet fotbolldrakter senere.
Holdingen til treneren var alltid veldig forsiktig, og spilte spillet klar over hva som var på spill på banen, men alltid antatt at det var i klubbenes interesse som en institusjon.
Væpnet med svaret fra laget, Bartomeu og Mestre gikk for å kommunisere at kampen ville bli spilt bak lukkede dører, den tidligere antyder at beslutningen alltid hadde vært hans.GeorginaS Billige Fodboldtrøjer Børn Alexandri
SusanShep Fodboldtrøjer Børn CarmeloMp
MiltonSea Fodboldtrøjer Dixieabrj
http://www.e-booking.com.tw/userinfo.php?uid=7538/ ReyesVill AlisiaRol
Francisco Billige Fodboldtrøjer ReeceZrm
DylanPick fotbollströjor CeliaByat

My InBox

My Messages

FromSubjectDateStatus
First Page Previous Page
1
Next Page Last Page
Page size:
select
 0 items in 1 pages
No records to display.