My Profile

Profile Avatar
Torsten
51 Lewin Street
Milbrulong, NSW 2656
Australia
(02) 6121 2983 http://www.bettermensolutions.com/
billiga fotbollströjoratt kutbildningskoner billiga fotbollströjor Efter fem pvarandra fl


På kontaktlinjen förblev Gernot Rohr stony-faced, letar efter hela världen som en besvikelse staty av Rupert Murdoch. Han måste dock ha varit glad över vad han såg på planen, hans Gabons lag - i första halvlek i synnerhet - spelade med riktigt tempo och intelligens, och utförde det som förmodligen var en avsiktlig taktisk plan till perfektion när de vann sitt öppningsspel på Afrika Cup of Nations 2-0.
Ja, det var bara mot Niger, som förlorade alla tre av sina bortspel i kvalificeringen och smög igenom tack vare Egyptens misslyckanden - en åldrande trupp som distraherades av upproret mot Hosni Mubarak - och Sydafrika - överväldigad av administrativ idiocy som innebar att de missförstod kvalifikationskriterierna och spelade en oavgjort i sitt sista match när de behövde en seger. Det är inte att minska Nigers prestation, för en nation som är listad andra botten av FN: s mänskliga utvecklingsindex för att kvalificera är en bona fide saga. Så fattig är federationen att en av sin coachingpersonal, Frederic Acosta, som spelade i den sida som nästan kvalificerade sig för Nations Cup 1982, trawls kioskerna i Niamey som samlar de koniska visningsenheterna som används för lollipops snarare än att köpa utbildningskoner.
fotbollströja barn
Efter fem på varandra följande år av torka misslyckades regnen igen i fjol, vilket resulterade i en 25% minskning av skörden över Sahel. Oxfam och spelare från Niger, Mali, Burkina Faso och Senegal har arbetat på turneringen för att försöka främja medvetenheten om en stigande kris.

My InBox

My Messages

FromSubjectDateStatus
First Page Previous Page
1
Next Page Last Page
Page size:
select
 0 items in 1 pages
No records to display.